Welkom bij restaurant Pouwe

Een gezellige plek, waar je goed kunt eten en gastvrijheid voorop staat. Onze gerechten zijn puur, mooie smaakcombinaties en met oog voor de presentatie. Dat alles voor een eerlijke prijs en in een unieke sfeer, waar zowel een zakelijk als privé etentje past.

Uw lunch, borrel of diner wordt een beleving. Door onze, van verse streekproducten bereide, gerechten te proeven, zien en ruiken!

Elk gerecht moet een nieuwe ervaring zijn.

Bib Gourmand!

We hebben een Bib gourmand ontvangen van Michelin. Een mooie beloning voor ons team. We zijn zeer trots op deze eervolle erkenning die staat voor een goede prijs kwaliteit verhouding!

Tot snel!

Walter en Vivian Pouwe,

en team restaurant Pouwe

Extra sluitingsdag(en)

Maandag 24 juni gesloten.
Vanaf 1 juli tot en met 30 september zijn wij op maandag en dinsdag gesloten. Graag verwelkomen wij u weer vanaf 7 oktober weer op maandag. 

Reserveren

U kunt telefonisch reserveren (0165-854 008) of via mail! Graag daarbij uw naam, telefoonnummer, aankomstdatum en tijdstip en aantal personen doorgeven.
Uw reservering is pas definitief, zodra deze door ons bevestigd is. Wij houden uw tafel tot een half uur na de gereserveerde tijd beschikbaar voor u. Mocht u later dan afgesproken tijdstip of verhinderd zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk dit telefonisch door te geven.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Aanmelden

Delen