Vivian Pouwe -  
uw gastvrouw

"Ik heb bij veel mooie bedrijven gewerkt, daar veel geleerd en ook bedacht wat ik anders/beter wilde doen. De droom om een restaurant te starten is nu werkelijkheid en hier kan ik deze dingen nu ook zelf goed doen.

Ik ben gastvrij, blijf rustig en heb eigenlijk altijd goede zin. Ik vind het een leuke uitdaging om mooie, passende wijnen te serveren bij alle smaken/gerechten!

Ons restaurant in een paar woorden: spannende smaaksensaties met goede wijnen, modern, speels en laagdrempelig, luxe maar niet chique."

Walter Pouwe -

de chef

"Mijn jongensdroom die uitkomt: 'ik word later kok, in een eigen restaurant'. Ik doe dit met heel veel plezier. En dat moet ook, want als het je gaat tegenstaan of het niet meer leuk vindt, dan moet je stoppen!
Ik neem initiatief, kom uit voor mijn mening, maar heb hier zeker over nagedacht, ik ben niet impulsief. Zeker voor ons bedrijf denk ik na of het past of niet. Ik ben heel enthousiast, houd van discussie en sta open voor andere meningen.
Ons restaurant in een paar woorden: Tegendraads, stoer interieur met chique eten. Verrassing, smaken tot hun recht laten komen. Creatieve smaakcombinaties, niet in producten denken maar in smaken die bij elkaar passen. Puur, je moet steeds kunnen proeven/ waarnemen uit welke ingedienten een gerecht samengesteld is."